• Türkçe
  • English

Yeditepeli Hukukçular Pazar Kahvaltısında Buluştu!

1 Nisan 2018 Pazar günü Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü’nün ortak organizasyonu olarak Karaköy Sardunya Restoran’da gerçekleşen Yeditepeli Hukukçu Mezunlar buluşmasına 150’yi aşkın mezunumuz katıldı.

İSTEK Vakfı Kurucu Başkanı Sayın Bedrettin Dalan da mezunlarımıza hitaben bir konuşma yaptı. Sayın Dalan bu konuşmada, hukukun önemini ve Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin hukuk eğitimindeki işlevini vurguladı. Başkan Danışmanı Sayın Prof. Dr. Sedefhan Oğuz, Hukuk Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Sultan Tahmazoğlu Üzeltürk ve fakültemizin diğer hocalarının da bulunduğu etkinlikte, dekanımız Sayın Sultan Tahmazoğlu Üzeltürk kuruma bağlılığın önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

Yeditepeli Hukukçular Derneği Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Cihan Avcı Braun, derneğin etkinlik planlarını katılımcılarla paylaştı. Dernek temsilcilerinin bizzat Anadolu’daki okullara giderek sosyal yardım amacı kapsamında öğrencilere kırtasiye desteğinde bulunması gündeme getirildi. Benzer amaçla, bir dernek kütüphanesi kurularak mezunlarımızdan mevcut öğrencilere kitap katkısı sağlanmasından bahsedildi. 27 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşecek olan “Sorumluluk Hukukuna İlişkin Güncel Sorunlar Sempozyumu” ve yine 2018 yılının Aralık ayında ikincisi düzenlenecek olan “Kişisel Verilerin Korunması Sempozyumu”nun duyurusu yapıldı. Son olarak, bu yıl ilki düzenlenecek olan “Bedrettin Dalan Makale Yarışması”nın konusu “Düşman Ceza Hukuku” olarak ilan edildi ve 1., 2., ve 3. olan yarışmacılara ödüller sırasıyla 10.000, 5.000 ve 2.500 TL olarak belirlendi.

Saat 10.30’da başlayan ve 13.30 sularında sona eren etkinlikten, mezunlarımız keyifli şekilde ayrıldı.

 

 

paylaş